Serwis internetowy http://frostafoodtracker.pl/ wykorzystuje pliki cookie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z zasobów tego portalu. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie. Pliki cookie możesz wyłączyć w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Szczegółowe informacje znajdziesz na stronie Polityka prywatności.
koperek
  • Die Dillpflanze
  • Dill auf dem Feld
Koperek uprawiany jest dla FRoSTY przez rolników w dolinie Renu – regionie zwanym „Toskanią Niemiec”. Położenie upraw w pobliżu naszego zakładu produkcyjnego pozwala dodatkowo skrócić czas między zbiorem ziół a dostarczeniem ich do fabryki. Koperek, podobnie jak wszystkie zioła FRoSTY, jest starannie zbierany, myty, a następnie krojony i mrożony krótko po zbiorach.

Pochodzenie: Belgia, Niemcy

 Film o składniku
ZOBACZ NASZE FILMY
SOCIAL MEDIA

koperek - Znajdziesz w: