Serwis internetowy http://frostafoodtracker.pl/ wykorzystuje pliki cookie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z zasobów tego portalu. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie. Pliki cookie możesz wyłączyć w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Szczegółowe informacje znajdziesz na stronie Polityka prywatności.
masło
Znakiem szczególnym dań FRoSTY jest to, że używamy prawdziwego masła. Oczywiście łatwiej i taniej byłoby użyć margaryny. Ale margaryna może kryć niechciane niespodzianki – barwniki, aromaty, emulgatory lub inne dodatki, które służą zmianie jej koloru, konsystencji albo smaku. We FRoŚCIE nie stosujemy nawet dodatku beta karotenu do masła. Mleczarnie, z którymi współpracujemy, dostarczają specjalnie dla nas świeże masło bez tego barwnika. Bo ważniejszy, niż intensywnie żółty kolor masła, jest dla nas jego doskonały smak.

Pochodzenie: Niemcy

 Film o składniku
ZOBACZ NASZE FILMY
SOCIAL MEDIA

masło - Znajdziesz w: