Serwis internetowy http://frostafoodtracker.pl/ wykorzystuje pliki cookie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z zasobów tego portalu. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie. Pliki cookie możesz wyłączyć w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Szczegółowe informacje znajdziesz na stronie Polityka prywatności.
mąka pszenna
Praktyką powszechnie stosowaną w przemyśle spożywczym jest dodawanie do mąki pszennej kwasu askorbinowego – dla jej dodatkowego spulchnienia. We FRoŚCIE używamy mąki bez dodatków, zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku. Stosujemy mąkę typu 500 – bardzo uniwersalną.

Pochodzenie: Niemcy, Polska, Szwecja
ZOBACZ NASZE FILMY
  • Złote Paluszki Rybne - 100% Naturalnego Smaku!

  • https://www.youtube.com/watch?v=YWrNfGuAhrs

SOCIAL MEDIA

mąka pszenna - Znajdziesz w: